Stress en burn-out zijn veelvoorkomende problemen in onze moderne samenleving. Steeds meer mensen ervaren hoge niveaus van stress als gevolg van de eisen van werk, gezin, sociale verplichtingen en financiële zorgen. Deze constante druk kan leiden tot uitputting, angst, depressie en uiteindelijk zelfs een burn-out.

 

Adempauze richt zich op het identificeren van de "stressbron", daarna kijken we  samen  naar hoe we realistische doelen kunnen stellen, hoe we negatieve denkpatronen herkennen en hoe we een gezond copingmechanisme ontwikkelen.

Het aanleren van een gezonde balans tussen werk en privé, het aanleren van ontspanningstechnieken en het verbeteren van communicatievaardigheden.

 

Doe is om weer veerkracht te creëren, herstel van je mentale welzijn voor de toekomst.

 

HSP  

Inzicht krijgen in je hooggevoeligheid, je eigen behoeften beter leren kennen en leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen overprikkeling. Leren loslaten van patronen en overtuigingen die belemmerend werken. Loslaten en omgaan met je emoties.

Een waardevolle ondersteuning voor hoogsensitieve personen om beter in hun vel te zitten en hun kwaliteiten optimaal te benutten.

 

Gratis intakegesprek van 30 min 

Te boeken via mijn contactpagina